Ustanova kulture gradske opštine Stari grad, Kapetan Mišina 6a Beograd / Cultural Center of the municipality of Stari grad “UK Parobrod”, Belgrade
Radno vreme / Working hours: Radnim danima i Subotom / Weekdays and Saturday : 09-22h, Nedeljom / Sunday: zatvoreno / close. Info: +381 11 4142163

 

 

Центри и маргине

Конференција представља нова културна и образовна знања и искуства која се развијају на маргинама друштвене пажње и промовише широке просторе маргина као нове, снажне центре чији су постулати равноправност, укљученост и хармоничан развој друштва.

Под слоганом „СНАГЕ ПРИБЛИЖАВАЊА“, тродневни програм отвара простор за уметнике, наставнике, активисте и друге чији је рад посвећен превазилажењу друштвених подела, те оснаживању и сензибилисању појединаца и заједница.

Пажљиво одабране радионице, презентације и представе засноване на креативном и едукативном раду усмереном ка развојно, родно, социо-економски и на друге начине рањивим особама и групама, пружиће учесницима нове увиде и идеје и оснажити их за рад и стваралаштво.

Конференција је научно-стручног карактера, са међународним учешћем.

Учествовање је бесплатно, уз обавезну регистрацију: https://forms.gle/nti2mCLyCikKGQj4A 

Учесници који буду похађали већи број програма добиће Сертификат о учествовању.