Ustanova kulture gradske opštine Stari grad, Kapetan Mišina 6a Beograd / Cultural Center of the municipality of Stari grad “UK Parobrod”, Belgrade
Radno vreme / Working hours: Radnim danima i Subotom / Weekdays and Saturday : 09-22h, Nedeljom / Sunday: zatvoreno / close. Info: +381 11 4142163

 

 

MINI SAXPERIENCE 2021

30. mart 2021. godine u 19 časova

Na Facebook stranici Festivala Belgrade Saxperience

Koncerti Mini Saxperience, posvećeni budućim profesionalnim saksofonistima i deci, predstavljaju svojevrstan uvod u međunarodni festival saksofona Belgrade Saxperience koji će ove godine imati svoje osmo izdanje.

Koncert u Ustanovi kulture Parobrod je prvi u nizu serije Mini Saxperience 2021 koji će se ove godine održati. Na tim koncertima predstaviće se mlade nade saksofona iz Srbije, a planirano je da se realizuju u toku cele godine na različitim lokacijama u Beogradu.

Koncert 30. marta u 19 časova u Ustanovi kulture Parobrod neće biti otvoren za publiku ali će se prenositi onlajn na Fejsbuk stranici festivala Belgrade Saxperience. Na ovaj način deca će imati priliku da čuju i vide svoje vršnjake – saksofoniste kako vladaju ovim instrumentom i pokušaćemo da pridobijemo novu, najmlađu publiku.