Ustanova kulture gradske opštine Stari grad, Kapetan Mišina 6a Beograd / Cultural Center of the municipality of Stari grad “UK Parobrod”, Belgrade
Radno vreme / Working hours: Radnim danima i Subotom / Weekdays and Saturday : 09-22h, Nedeljom / Sunday: zatvoreno / close. Info: +381 11 4142163

 

 

Veče bez plana

KONCEPT i SELEKCIJA IZVOĐAČA: Maja Kalafatić

Muzički izvođači: Milena Jančurić, Milica Božović, Boris Hložan

Plesni izvođači: Vladimir Čubrilo, Nina Pertot Weis, Maja Kalafatić

Maj je za jazz. U prvom izdanju ”Veče bez plana” ujedinjuju se jazz muzičari i plesači. Slušaćemo Milicu Božović na kontrabasu, Milenu Jančurić na flauti i Borisa Hložana na gitari. Biće ovo jedna jazz mućkalica uz izvođače iz oblasti savremenog plesa. Vladimir Čubrilo i Maja Kalafatić uz gošću iz Slovenije Ninu Pertot Weis.

Projekat je koncipiran tako da spaja izvođače iz različitih oblasti umetnosti, koji će se uz minimalnu pripremu upustiti u zajedničku igru i kroz formu improvizacije istraživati moguće načine zajedništva.

Kroz ovaj format stvara se jedna zanimljiva eksperimentalna forma koja ujedinjuje ples i muziku. Treba znati da je ishod ovih susreta neizvestan, ali u tome i jeste čar. Rezultat će zavisiti od sinergije izvođača i publike. Naša želja je da se prepustitimo preprekama, greškama i sukobima, jer se upravo iz njih mogu desiti neočekivane i zanimljive situacije.

CENA KARTE: 500 dinara

REZERVACIJE: 011/4142-163

PRODUCKIJA: UK Parobrod, Beograd