Promocija projekta Nedovršena simfonija/Regionalna dečja filharmonija

Promocija projekta

Nedovršena simfonija/Regionalna dečja filharmonija,

Konferencija za medije Olivere Miloš Todorović u produkciji ShockART,

Petak, 13.04 u 12h u gl.hol Parobrod.

80 talentovanih mladih muzičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine udružili su svoj talenat i posvećenost muzici. Zbog čega je važno povezivanje u regionu, zašto je to iskustvo važno za umetnike? Koliko je muzika značajna u formiranju vrednosnih stavova mladih? Da li nove generacije imaju potencijal da menjaju stereotipe svojih roditelja? Da li umetnost stvara paralelnu realnost?

Posle projekcije dokumentarnog filma, u panelu učestvuju Zijah Sokolović, glumac, umetnički direktor "THEARTO" projekta edukacije dece kroz umetnost, Ljubiša Jovanović, flautista, profesor, dirigent u u Regionalnoj dečjoj filharmoniji, Sanja Drakulić, glumica, pedagog u ZKM-u, osnivačica prve digitalne platforme u Hrvatskoj za pretragu, promociju i angažman glumaca, Duart European Actors Platform, Dragan Protić, dizajner, Umetnička grupa ŠKART i glumica Jana Stojanovska.

Projekat su sufinansirali Balkanski fond za demokratiju, projekat Nemačkog Maršalovog fonda SAD i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

www.shockart.org

FORŠPAN ZA FILM

https://www.facebook.com/NedovrsenaSimfonija/videos/164503350857948/

 

 

chevron-downmenu-circlecross-circle