Плесни студио Сцена

Плесни студио „Сцена“ је основан 2009. године у Београду.

Програм плесног студија „Сцена“ обухвата савладавање и усавршавање основа класичног балета, а затим и техника модерног, џез балета, гимнастике, „show dance“ техника, као и сценског покрета. Кроз кореографије праћене најпознатијом музиком из света балета, филма, модерног балета, џез-а као и савременом, модерном музиком, чланови развијају координацију покрета, правилно држање тела, осећај за простор, музикалност, креативност, као и љубав према сценским уметностима и сценском изразу.

Кореографи, који су осмисли овај вид свестраног упознавања са уметношћу игре, кроз разнолике вежбе и игре, труде се да сваком члану по његовом афинитету и способностима прилагоде и приближе програм.

Чланови плесног студија Сцена током године имају велики број наступа и учествују на различитим плесним манифестацијама, такмичењима, концертима и јавним часовима. На тај начин деца се од најранијег узраста ослобађају страхова од јавног наступа, уче се тимском раду и развијају осећај припадности.

Циљ је да се члановима поред правилног физичког развоја омогући и здрав психички развој, кроз позитивну атмосферу и енергију, кроз дружење, игру, уживање у музици и покрету, помоћу којих се подстичу креативност и машта.

Плесни студио „Сцена“ воде кореографи Маја Андрић и Маја Милићевић који поседују дугогодишње плесно и кореографско искуство у класичном, модерном и џез балету.

https://m.facebook.com/plesnistudioscena
https://www.instagram.com/p/CZmeXj-srQE/?utm_medium=copy_link

chevron-downmenu-circlecross-circle