ПРОГРАМ

Представа "Мали велики принц"

Представа за велику и малу децу
“Мали – велики принц”

Субота, 05. фебруар у 17ч

*Има велике сиротиње међу нашом децом, којој, сем пара, родитељи ништа нису могли дати. * Душко Радовић

Ова представа је прича о одрастању деце чији су родитељи презаузети. Дечак-принц једног маленог света се повлачи у себе јер не успева да допре до својих родитеља, али када се они коначно заиграју са њим увидеће колико су прелепих заједничких тренутака пропустили и пожелеће да се врате у детињство. Дечак решава да се отисне у живот и истражи друге планете . У тој игри – пустоловини придружиће му се и мама и тата.
То ће бити драгоцено путовање за све њих јер ће поново открити колико је важно да буду ту једни за друге и на путу сазревања уче заједно.На том путу упознаће многе необичне људе и њихове чудне светове, али ће и стећи дивне пријатеље уз које ће научити да је право одрастање могуће само уколико се окружимо онима које волимо.Ова разиграна драматизација Малог принца – научиће децу да вреднују пријатељство и љубав – а старије подсетити на све оне лепе тренутке које чине детињство, а које тако често заборављамо кад одрастемо, а управо су ти тренуци-мале оазе среће који нас чине захвалнима на дару званом Живот.

Цена карте 500 дин

Ограничен број места. Карте за ову представу можете купити на благајни УК Пароброд свакога дана од 10 до 21ч или резервисати на 011 41 42 163

chevron-downmenu-circlecross-circle