ПРОГРАМ

Представе "Контрабас" и "Тајне жена"

УК Пароброд својим суграђанима поклања бесплатно две представе у мају, пријаве за улазнице су путем мејла: organizator@ukaparobrod.rs и путем наших друштвених мрежа.

Представа "КОНТРАБАС", 25. мај у 20 часова
Писац: Патрик Зискинд; Глумац: Ђорђе Крећа; Редитељ: Владан Ђурковић; Технички реализатор: Војислав Савић

Контрабасиста који слободно време проводи у соби борећи се са својим проблемима, упушта се у срдачно и опширно излагање о свом инструменту, које постаје све присније и интимније не би ли се, уз обиље самоироније и духовитих коментара, постепено претворило у искрено животно исповедање, у покушај критике овог друштва и живота, у очајнички и неодгодиви вапај за променом...

Представа “Тајне жена” 28. мај, у 20 часова
Режија: Јанко Цекић; Играју: Анђела Киковић, Ива Крнета, Софија Узуновић

Тајне жена је прича о три жене али и о свим женама. О њиховим страховима, стиду, проблемима и (не)самопоуздању. О положају жене у данашњем друштву и њеној улози у мушком свету. О осуди друштва, пријатељица и партнера. Колико боли када се оголиш и отвориш душу? Колико је снаге потребно да направиш корак промени? Колико је све то данас тешко? Ипак ове жене нуде оптимизам. Оне су борци за своју слободу. Слобода као мирноћа духа, оно чему сви тежимо, јер се сви сусрећемо са стегама и наметнутим идеалима. Ово је прича о три жене..

chevron-downmenu-circlecross-circle