27.12.2022.
19:00

ПРОГРАМ

Промоција књиге "Стрипотерапија"

Позивамо вас на промоцију књиге "Стрипотерапија" ауторке и илустраторке Ане Петровић која ће бити одржана у уторак, 27. децембра, у 19 часова у Пароброду. На промоцији ће учествовати: Ана Петровић, ауторка и илустраторка књиге, Тијана Мировић, психолошкиња и психотерапеуткиња, Драган Илић, психолог и новинар Ирена Јовановић, уредница у “Креативном центру”

Од наше објаве „Хеј, књига СТРИПОТЕРАПИЈА је отишла у штампу“ прошло је мање од три месеца, а СТРИПОТЕРАПИЈИ су се за то време већ догодиле три награде, два тиража и пуно занимљивих разговора!

Због необичног споја стрипа и психотерапије ова аутобиографска књига је привукла пажњу стручне јавности, али и широке публике која се лако пронашла у духовитим и дирљивим сценама.

Придружите нам се у још једном разговору о СТРИПОТЕРАПИЈИ. Овога пута бавићемо се дестигматизацијом теме менталног здравља у нашем друштву, причаћемо о томе колико је смех важан за суочавање са разним проблемима, а биће речи и о књигама, филмовима, музици и видео-играма који су обележили наша детињства.

СТРИПОТЕРАПИЈА је убрзо постала много више од интерне шале. Стрипове сам почела да објављујем на друштвеним мрежама. Најчешћи коментар био је: Ово сам ја! Реакције су ме мотивисале и охрабриле. Схватила сам да многи деле моје искуство. Ово нису стрипови само о мени, већ о свима нама“, навела је ауторка Ана Петровић.

Колекција стрипова који храбро, никада равнодушно и уз смех говоре о одговорном односу према менталном здрављу преточена је у штампано издање, које садржи и текстове психотерапеуткиње и ауторке.

chevron-downmenu-circlecross-circle