27.12.2022.
19:00

ПРОГРАМ

Промоција књиге "Стрипотерапија"

Позивамо вас на промоцију књиге
СТРИПОТЕРАПИЈА ауторке и илустраторке Ане Петровић!
Промоција ће бити одржана у уторак, 27. децембра, у 19 часова у Пароброду
На промоцији ће учествовати:Ана Петровић, ауторка и илустраторка књиге

Тијана Мировић, психолошкиња и психотерапеуткиња

Драган Илић, психолог и новинар

Ирена Јовановић, уредница у “Креативном центру”


Од наше објаве „Хеј, књига СТРИПОТЕРАПИЈА је отишла у штампу“ прошло је мање од три месеца, а СТРИПОТЕРАПИЈИ су се за то време већ догодиле три награде, два тиража и пуно занимљивих разговора!
Због необичног споја стрипа и психотерапије ова аутобиографска књига је привукла пажњу стручне јавности, али и широке публике која се лако пронашла у духовитим и дирљивим сценама. Придружите нам се у још једном разговору о СТРИПОТЕРАПИЈИ. Овога пута бавићемо се дестигматизацијом теме менталног здравља у нашем друштву, причаћемо о томе колико је смех важан за суочавање са разним проблемима, а биће речи и о књигама, филмовима, музици и видео-играма који су обележили наша детињства.
„СТРИПОТЕРАПИЈА је убрзо постала много више од интерне шале. Стрипове сам почела да објављујем на друштвеним мрежама. Најчешћи коментар био је: Ово сам ја! Реакције су ме мотивисале и охрабриле. Схватила сам да многи деле моје искуство. Ово нису стрипови само о мени, већ о свима нама“, навела је ауторка Ана Петровић.
Колекција стрипова који храбро, никада равнодушно и уз смех говоре о одговорном односу према менталном здрављу преточена је у штампано издање, које садржи и текстове психотерапеуткиње и ауторке.

menu-circlecross-circle