10.10.2023.
18.00-22.00

ПРОГРАМ

Циклус трибина: Психотерапија из другог угла

У оквиру циклуса трибина "Психотерапија из другог угла", 10. октобра, са почетком у 18 часова, приказаћемо филм "Captain Fantastic" (2016). Након пројекције филма, у 20 часова, следи разговор са публиком.

Америчка драма "Captain Fantastic" (2016) у којој главну улогу има Виго Мортенсен говори о породици која је након десет година изолације приморана на реинтеграцију у друштво.

Привржени отац (Мортенсен) посветио је свој живот васпитању шесторо деце далеко од модерног света, дубоко у изолованим шумама на северозападу Пацифика.

Њихов идеални живот прекида вест о трагичној несрећи која их приморава да напусте свој импровизовани рај и упуте се на пут у свет који им поставља нове изазове.

Фасцинирана и ужаснута светом са којим се суочавају, деца почињу да преиспитују своје животе, детињство, свог другачијег оца и његове родитељске способности.

Драма "Captain Fantastic" (2016) добила је сјајне критике које је оцењују као сјајно остварење о љубави и есктремима, филм године који је истовремено шармантан, дирљив и духовит.

На трибини, по завршетку филма, Бојана Обрадовић која стоји испред пројекта "Причајмо о томе" разговараће са својим гостима: Ланом Николић и Лазаром Станојковићем о томе шта за њих лично значи овај филм, породица, губитак, однос према животу и смрти, и менталном здрављу..

Разговор ће бити отворен за дискусију, увиде, повезивање, емоције, размену.

Улаз на све програме је слободан.

chevron-downmenu-circlecross-circle