Школа језика БОНД

БОНД- европски центар за језике

Одувек сам желела да оснујем школу која ће бити другачија од осталих, спој учења и праксе, дружења у учионици и ван ње на неком лепом кампу. Надам се да ћемо сви овде уживати, много научити, стећи пуно пријатеља, проширити видике,

Маја Поповић Старец- директор школе

БОНД –је савремена школа језика са јединственим приступом настави. Намењена је деци и одраслима и обухвата широки дијапазон течајева.

КУРСЕВИ ЗА ДЕЦУ

Малишани код нас почињу учења језика са 4 или 5 година и похадјају течај под именом ПОЛЕТАРЦИ. Уз специфичан програм деца брзо стичу основе језика и лаго га усвајају. ПРЕДШКОЛЦИ узраста 6 година, већ успешно користе језик. Кроз ситуациони говор, мини дијалоге, песму, игру и сликовни диктат, деци је час забаван, брзо продје а успех је загарантован.

Следе затим течајеви за ОСНОВЦЕ И ГИМНАЗИЈАЛЦЕ као и специјализовани курсеви који су вешто осмишљени и надовезују се један на другог. Ови курсеви замишљени су по концепцији као припрема за академско студирање на датом језику. Жеља нам је да наши ђаци буду оспособљени да своје даље школовање у земљи или у иностранству са адекватним знањем језика.

КУРСЕВИ ЗА ОДРАСЛЕ - Школа организује индивидуалне курсеве за децу који су специјализовани и уско повезани са потребама сваког појединца. Резултат је ефикасан.

МЕТОД

Школа има свој метод рада  на који смо изузетно поносни. Комплетан материјал и програм пише се у оквиру наше школе за различите узрасте.У пракси се показао као врло успешан.

ПО ЧЕМУ СМО ДРУГАЧИЈИ ОД ДРУГИХ

БОНД није класична школа језика. Поред часова, деца имају могућност да гледају филм без титла у биоскопу, попију енглески чај, упознају се са културом Британије на енглеском поподневу (Енглисх афтерноон), отпевају песме познатих бендова (Тхе Беатлес, тхе Qуеен,...), учествују у свим прославама, (Халлоwеен, Цхристмас, Еастер, Мотхер'с Даy,организују приредбу и ауторско представљање по групама.

КАМПОВИ

Бонд организује летње и зимске кампове енглеског језика за децу, са одласцима на Копаоник укључујући  авантуру парк као и у Словенију са неизбежним скијањем и то све на енглеском језику. Дружимо се, путујемо, учимо и причамо на енглеском. Ови кампови су постали део одрастања наше деце а енглески језик се активно користи свакога дана.

ОСТАЛИ ЈЕЗИЦИ

БОНД је првенствено настао као специјализивана школа енглеског језика. Како растемо, развили смо и наставу језика са дивним професорима и колегама.ФРАНЦУСКИ и ИТАЛИЈАНСКИ се успешно одвијају у нашој школи са истим акцентом на културу тих земаља и свим специфичности које она има.

И ОНО ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ

Наша школа је дивна синергија деце и родитеља, дружења и учења у исто време. Успели смо да направимо једну велику породицу у којој је ПРИПРАДАЊЕ кључна реч. Зато и јесмо БОНД јер обједињујемо наше дјаке.

My word is my bond – Наша реч је дато обећање

www.bondlingua.rs

chevron-downmenu-circlecross-circle