Шљука "Пиано соло" промоција албума

Добродошли на промоцију албума „Пиано соло“, пијанисте и композитора Александра Јовановића Шљуке. Ово издање објављено је крајем прошле године за кућу "Lampshade media" и након неколико одржаних концерата по градовима Србије, биће представљен у Београду, у Установи културе "Пароброд".

Присутни пријатељи и новинари ће имати прилику да чују јединствено извођење и нове, непоновљиве верзије репертоара креиране на лицу места, у специфичном амбијенту, где је уметник окружен публиком.

Сам албум, може се окарактерисати као синтеза џеза и традиционалне музике Балкана и доноси шест ауторских композиција и две аутентичне обраде, а може се чути на свим дигиталним платформама:

https://lampshademedia.lnk.to/PianoSolo...

Улаз на догађај је бесплатан, број места је ограничен.

Александар Јовановић Шљука, рођен је 1978. у Зајечару, а од 2004. живи и ради у Београду. Иза себе има четвороцифрен број јавних наступа и стотинак ауторских композиција и снимака, а публици је познат и као један од чланова бенда Coolares, пројекта Serbian Jazz Bre!, а такође и као композитор, аранжер и сарадник Марчела. Наступао је са многим музичарима српске и интернационалне сцене, широм Србије и региона, али и у Луксембургу, Белгији, Немачкој, Аустрији, Мађарској, Бугарској...

chevron-downmenu-circlecross-circle