Јога центар Сјај

Јога за здраво старење

Часови јоге су кључни део здравог старења  - Циљ програма је одржавање физичке спремности и менталног здравља односно хармонизација телесних, умних и емоционалних потенцијала полазника.

О часовима: Часови Јоге за здраво старење су корисни како у превенцији тако и у контроли уобичајених здравствених проблема који су повезани са старењем, тако што укључују низ једноставних ненапорних јога техника: положаје/асана, вежбе дисања/пранајам, као и технике релаксације, концентрације и медитације  - а све то позитивно утиче на целокупни организам као што су: физички изглед појединца, смиривање и опуштање ума, ублажвање симптома стреса, успостављање менталне равнотеже... Управо то је оно што омогућава достизање унутрашње хармоније што ублажава процес старења и одржава полазнике у доброј психо-физичкој кондицији.

О нама: При клубу Јога центар Сјај часове Јога за здраво старење води Драгица Кумрић сертификовани инструктор јоге са лиценцом Јога савеза Србије  која поседује и сертификат за рад са полазницима старије доби.

Признања: 2017. године Јога савез Србије доделио је признање Драгици Кумрић за посебан доприност развоју и афирмацији Јоге за здравно старење у републици Србији.

chevron-downmenu-circlecross-circle