30.09.2023.
20.00

Представа "Тајне жена" - хуманитарно играње за Татјану

Представа "Тајне жена", у режији Јанка Цекића и интерпретацији Анђеле Киковић, Иве Крнете и Софије Узуновић, је прича о три жене али и о свим женама. О њиховим страховима, стиду, проблемима и (не)самопоуздању. О положају жене у данашњем друштву и њеној улози у мушком свету. О осуди друштва, пријатељица и партнера.

Колико боли када се оголиш и отвориш душу? Колико је снаге потребно да направиш корак ка промени? Колико је све то данас тешко? Ипак ове жене нуде оптимизам. Оне су борци за своју слободу. Слобода као мирноћа духа, оно чему сви тежимо, јер се сви сусрећемо са стегама и наметнутим идеалима. Ово је прича о три жене.

Представа "Тајне жена" игра се у суботу, 30. септембра, у 20 часова, за Татјану.

Улаз је бесплатан али су донације за Татјану обавезне.

Резервације карата можете извршити путем телефона: 011/41 42 163, мејла: sandra.maksimovic@ukparobrod.rs и преко друштвених мрежа УК Пароброд.

Татјани смо потребни. Уз вашу помоћ ће, након 12 година агонизирајућих болова, отићи на животно важну операцију кичме у иностранство.

Након операције пробала је све терапије бола доступне у Србији, предложен је неурохируршки захват, али ни један од неурохирурга које је посетила у Србији није понудио решење. Једино решење је декомпресија нервних коренова, дистракција и имплантација две протезе у лумбалном делу кичме на нивоу Л4-С1 вентралним приступом.

Већи део новца је прикупљен и јако смо близу циља. Помозимо Татјани да живи без бола!

chevron-downmenu-circlecross-circle