Фото конкурс

УЧЕШЋЕ: Kатегорија А од 14 до 21 / категорија Б од 22 до 30 година старости

ТЕМА: Културно-историјски споменици на Старом граду

Аутори могу да конкуришу са црно-белим или колор фотографијама у дигиталном облику  и то са максимално 2 фотографије. Димензије су минимална 13х18cm у 300 пиксела по инчу, и максимална 30х40cm у 300 dpi, у jpg формату на ЦД-у, УСБ флеш меморији. Радови морају бити обележени редним бројем као у пријави. Радови који буду одабрани од стране жирија биће одпринтовани у формату 20х30cm и изложени у Установи културе Пароброд. Трошкове принтања сноси организатор. Урађене фотографије остају на трајно чување, заједно са приспелим на  ЦД-у или УСБ флеш меморијама у Установи културе Пароброд или електронском поштом на office@ukstarigrad.rs. Сва ауторска права задржавају аутори.

ИДЕНТИФИКАЦИЈА: Фолдер сваке фотографије треба да садржи: име и презиме аутора, адресу и контакт телефон, назив фотографије и њен редни број.

ПРИМЕДБЕ: Организатор може користити изложене радове у сврху хуманитарне продајне изложбе, као и за евентуално штампање каталога без плаћања накнаде. Аутори су сагласни да њихове фотографије буду саставни део изложбе и својим учешћем прихватају услове. Организатор не може сносити одговорност за оштећења ЦД-а или УСБ флеш меморије настала у транспорту при доласку до организатора.

ДОСТАВЉАЊЕ РАДОВА И ТЕРМИНИ: Рок за слање радова је 26. мај 2017. године. Одабрани радови биће изложени од 1. јуна до 3. јуна. Проглашење победника и додела награда биће 3. јуна у 18 часова у УК Пароброд. Пријаве и радове нарезане на ЦД-у, или на УСБ флеш меморију и слати на адресу Установа културе Пароброд (конкурс за „Споменици Старог града“) Капетан Мишина 6а Београд, или их донети лично. За комплетне појединачне конкурсе, пријаве и додатне информације обратите се на телефон 011/4142163, e-mail office@ukstarigrad.rs

chevron-downmenu-circlecross-circle