AUDIO FORUM 2018

Audio Forum 2018, šesto izdanje događaja namenjenog profesionalcima i entuzijastima iz oblasti audio produkcije u Srbiji i regionu, biće održan 16. i 17. novembra u Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu.

Program Audio Foruma svake godine čine predavanja i radionice koje vode dobitnici Grammy, Oscar, Emmi, TEC nagrada, eksperti sa holivudskim iskustvom i eksperti sa prostora bivše Jugoslavije.

Listu potvrđenih govornika sačinjavaju:

  1. Leri Sajder, The School of Sound, (na licu mesta),
  2. Ben Minto, EA DICE, (video poziv),
  3. Aldo Lamana, Steinberg Media Technologies, (na licu mesta),
  4. Mark Mangini, Oskar za Best Sound Editing 2015. za “Mad Max: Fury Road” (video poziv),
  5. Maksimilijen Simar Poarije, Audiokinetic, (video poziv)
  6. Silvija Mesi, američka muzička producentkinja (video poziv)

Posetioci će kroz konferencijski i sajamski deo programa moći da se dodatno edukuju, razvijaju ili započnu svoju profesionalnu mrežu, potraže ili ponude poslovne prilike i aktivno učestvuju u razvoju audio zajednice u Srbiji.

Nedavno je objavljen bonus dan Audio Foruma 2018 koji će biti održan 18.11. od 11 do 16 časova na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Tada će nosiocima ulaznica biti održana prezentacija Steven Slate Virtual Recording Studio sistema, u prostoriji 65, snimanjem živog orkestra.

Audio Forum je prvobitno zamišljen kao dodatni edukativni sadržaj za studente Fakuleta dramskih umetnosti u Beogradu. Međutim, svojim kvalitetnim programom već na samom početku, 2013. godine, mnogima je, čak izvan ove institucije poslužio kao izvor znanja kojem inače ne bi imali pristupa. Audio Forum je okupljao više od 50 posetilaca; studente, dizajnere zvuka u audio-vizuelnim medijima, stručnjake iz radiodifuzije, muzičke producente, vlasnike studija, kompozitore.

Zvanični jezik Audio Foruma 2018 je srpski, iako će predavanja gostiju iz inostranstva biti vođena na engleskom.

Cena ulaznice za Audio Forum 2018 iznosi 12 EUR.chevron-downmenu-circlecross-circle