DizajnUM 7 – godišnja humanitarna izložba radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan i ove godine sa ponosom najavljuje svoju godišnju izložbu – DizajnUM 7, koja iz godine u godinu izaziva sve više pažnje, oduševljenja i aplauza od strane publike koja voli i razume umetnost mladih kreativaca – naših studenata.

Imamo tu čast da nastavimo uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo sa Ustanovom kulture Stari grad(Kapetan Mišina 6a, bivši Parobrod), koji će ponovo biti domaćin ovog kreativnog i nesvakidašnjeg izlaganja. Kako su studenti FDU-a navikli svoju publiku na raznovrsnu, multimedijalnu prezentaciju širokog izbora radova, na kojima su radili tokom prethodna 2 semestra, iz domena interaktivnih medija, štampanih medija, modnog dizajna i dizajna video igara i ove godine će ih ostaviti bez daha.

Ono što izložbu – DizajnUM 7 čini posebnom i drugačijom od dosadašnjih jeste koncept humanitarne izložbe, gde će veliki izbor kreativnih radova UM studenata biti apliciran na razne funkcionalne formate i biti na prodaji za sve posetioce izložbe. Sav prikupljen novac će se donirati humanitarnim asocijacijama kojima je pomoć najpotrebnija.

Vidimo se u petak, 14. juna 2019. godine od 18h u UK Stari grad (Kapetan Mišina 6a), da uz našu kreativnu zajednicu fenomenalnih mladih umetnika zavirimo u još jednu izložbu – DizajnUM 7.

chevron-downmenu-circlecross-circle