II Retrospektiva studentskih radova “Mirođija u svakoj supi”

II Retrospektiva studentskih radova “Mirođija u svakoj supi” je izložba najboljih studentskih radova iz oblasti delovanja pejzažne arhitekture (tematski projekti planiranja urbanih otvorenih prostora, planiranje zelene infrastrukture, planiranje rekreativnih prostora, oblikovanje različitih otvorenih gradskih prostora kao što su: parkovi, skverovi, plaže, šetališta, pjacete i trgovi, uređenje prostora oko objekata (hotelski vrtovi, školska dvorišta, fabrička dvorišta, dvorišta bolnica, dečijih i sl. ustanova), zatim otvoreni prostori stambenih blokova, izletišta, projektovanje obnove zaštićenih objekata kulturno-istorijskog nasleđa i drugo.

Pored studentskih radova iz Srbije i Slovenije ove godine će na otvaranju izložbe premijerno biti prikazan kratkometražni dokumentarni film Udruženja, koji se bavi tematikom degradiranja javnih otvorenih prostora.

___

SUPA’S je studentsko udruženje pejzažnih arhitekata Srbije koje deluje pod okriljem Udruženja pejzažnih arhitekata Srbije. Članovi SUPA’S-a su studenti Šumarskog fakulteta iz Beograda i Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Studentsko udruženje nastalo je sa ciljem promovisanja, definisanja i učvršćivanja scene pejzažnih arhitekata u Srbiji kao i okupljanja, umrežavanja i profesionalnog i društvenog organizovanja studenata.

chevron-downmenu-circlecross-circle