Izložba fotografija "E-Play objektivno"

Izložba fotografija "E-Play objektivno", koja dokumentuje 20 godina postojanja beogradskog alternativnog benda E-Play, biće svečano otvorena 16. novembra u Ustanovi kulture "Parobrod". 

Izložba će trajati do 24. novembra, kada će te večeri od 21:00 E-Play u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda održati koncert kojim proslavlja dve decenije rada i kojim promoviše aktuelni album "Sloboda".

"Na izložbi će moći da se vidi razvoj E-play-a kroz godine sa sve promenama članova, frizura i gitara. U proteklih 20 godina radili smo sa mnogo talentovanih fotografa koji su znali da uhvate dobar trenutak, tako da je ova izložba više posvećena njima. Biće oko 20 fotografija raznih fotografa, a među njima će svakako biti i moja omiljena fotografija sa našeg prvog nastupa kada smo bili predgrupa Boyama u SKCu", kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Osnovan 1998. godine, bend E-Play je veoma brzo zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni.

Jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare.

Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno "Sloboda" (2018, izdavač Long Play).

 

chevron-downmenu-circlecross-circle