Otvaranje izložbe "Made in Fabrika Fotografa 5"

Made in Fabrika Fotografa 5

Otvaranje izložbe  Made in Fabrika fotografa 5 u sredu, 10. oktobra u 19h u UK Parobrod.

Fabrika Fotografa, kao udruženje fotografa amatera, ima za cilj da podstakne ljubitelje fotografije da stvaraju ali i da omogući da se njihov rad vidi. 

Veliki broj ljudi koji dolaze u Fabriku Fotografa, pored toga što su zaljubljenici u fotografiju, su i strastveni putnici. Pored fotografija iz razih zemalja Evrope imamo zabeležene kadrove dalekih destinacija kao sto su: Japan, Tajlad, Indija, Maldivi, Šri Lanka, Južna Afrika, Amerika, Kuba, Maroko. Biće izložene fotografije 20 autora, svako svoj projekat (jednu ili više zemalja) kao celinu. Ideja je da izložba pruži utisak putovanja oko sveta.

Mladi Andrej Vukolov (13 godina) koji dolazi iz Rusije i pohađa dečiji kurs fotografije, ima identičan stil kao njegov stariji kolega Ivan Damnjanović, dugogodišnji član Fabrike Fotografa. Njihove fotografije će biti pomešane, tako da ukoliko želite da saznate ko je autor morate da priđete i pročitate pločicu. Oni zajedno imaju fotografije iz Amerike, Rusije, Holandije, Hrvatske, Slovenije, Češke, Švajcarske, Austrije...

Kustos izložbe je Aleksandra Popović.

chevron-downmenu-circlecross-circle