ПРОГРАМ

Predstava "Fragmenti" Tenesi Vilijams

TENESI VILIJAMS - FRAGMENTI je nova predstava škole Gluma za odrasle i UK Stari grad.

U skladu sa novonastalom situacijom, jednu fazu u nastajanju ove predstave puštamo za vas 5, 6. i 7.decembra 2020 u 21h. 

Ovim igranjem šaljemo želju i energiju da se prikupi novac za malu Aniku i zato : Dragi gledaoče , ako se uključuješ da nas gledaš, pošalji 858 na 3030 i to će biti tvoja ulaznica u bar malo srećniji svet. Što se tiče same predstave, radeći na njoj bavili smo se čulima, tačnije čulnim senzacijama kod publike. Kako to izgleda kada u pozorištu izdvojimo čulo sluha i gledamo uživo radio dramu? Da li pokušavamo da vidimo šta se zbiva u polumraku  i jasnije čujemo nijanse u govoru i odnosu među likovima? A ako izdvojimo čulo mirisa, čulo vida ili možda čulo ukusa, na koji način percipiramo scenu?  Ovo što vam pripremamo je Tenesi Vilijams za sva čula. Predviđeno je da, prilikom igranja uživo, publika putuje kroz prostor UK Star grad i u tom putovanju upoznaje svet Tenesi Vilijamsa. Istraživali smo njegove kompleksne likove i udahnuli im delove ličnih iskustava. Prvo igranje, tačnije online prikazivanje, biće samo deo ovog pozorišnog događaja. Tako da je ovo deo procesa koji puštamo za vas.

Režija : Draginja Mileusnić, Marko Jeftić; Igraju : Aleksandar Saračević, Barbara Skala-Stojanović, Dragana Đorđević, Ivana Paunović, Isidora Polić, Marija Dotto, Mihailo Dražić, Milica Milanović, Snežana Đorđić, Tatjana Popović

chevron-downmenu-circlecross-circle