ПРОГРАМ

Predstava "Krmeći kas" Aleksandra Popovića

Predstava "Krmeći kas" Aleksandra Popovića
Subota, 23. mart u 20 časova.

Predstava ,,Krmeći kas'' imala je svoju prvu premijeru 24. aprila, 2017. godine, u okviru završnog ispita 3. godine pozorišne režije studentkinje Milje Mazarak, u klasi red. prof. Ivane Vujić i asistentkinje Snežane Trišić, u saradnji Fakulteta dramskih umetnosti sa Fakultetom likovnih umetnosti u Beogradu.

Na Prvom međunarodnom festivalu umrežavanja talenata, u Rumuniji (Krajova) predstava ,,Krmeći kas’’ osvojila je nagradu stručnog žirija za najbolju predstavu u celini, a Sanja Marković je nagrađena za najbolju glumicu na istom festivalu.

O predstavi:
Kroz poetsku farsu o jednoj ženi između dva muškarca otvaraju se pitanja ljudskog opstanka i preživljavanja u maloj sredini – kakva je Srbija. Predstava kroz mnogo metafora, pesme i igre, na komičan način, sa poetskim elementima, filozofski analizira položaj malog čoveka koji se bori da preživi u današnjem vremenu potrošačkog društva, brzih promena i nejasnih ideologiija.

Podela: MILEVA, srpska kolumbina - Sanja Marković, TODOR, srpski arlekin - Vahid Džanković, (T)ODOR, srpski arlekin - Dragan Petrović, ŽOLI OLI, balerina – Anja Pavićević
Muzičari u predstavi - Nikola Dragović (violina) i Ivan Mirković (harmonika), Režija - Mazarak Milja

Zbog malog broja mesta - obavezna je rezervacija karata! Na brojeve telefona: 063340392 i 0607556653.

Cena karte 500 din.

chevron-downmenu-circlecross-circle