ПРОГРАМ

Predstava "Mali-veliki princ"

Predstava za veliku i malu decu! “ Mali - veliki princ”!
Subota, 09. novembar u 12h

* Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, sem para, roditelji ništa nisu mogli dati. *
Duško Radović

Ova predstava je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Dečak-princ jednog malenog sveta se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do svojih roditelja,ali kada se oni konacno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo. Dečak rešava da se otisne u život i istraži druge planete . U toj igri - pustolovini pridružiće mu se i mama i tata To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge i na putu sazrevanja uče zajedno.

Na tom putu upoznaće mnoge neobične ljude i njihove čudne svetove, ali će i steći divne prijatelje uz koje će naučiti da je pravo odrastanje moguće samo ukoliko se okružimo onima koje volimo.

Ova razigrana dramatizacija Malog princa - naučiće decu da vredniju prijateljstvo i ljubav - a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo,a upravo su ti trenutci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život.

Cena karte 450 din

Ograničen broj mesta.

Karte za ovu predstavu možete kupiti na blagajni UK Stari grad svakoga dana od 10h do 21h ili rezervisati svoje mesto na Pozorišna trupa URA i na broj telefona 0641834383

chevron-downmenu-circlecross-circle