ПРОГРАМ

Promocija knjige Momčila Antonijevića "Kako sam postao putnik i prestao da budem turista''

Promocija knjige Momčila Antonijevića ''Kako sam postao putnik i prestao da budem turista'', održaće se utorak, 20. novembra u Ustanovi kulture 'Stari grad'  (UK Parobrod).
O svojim neobičnim putovanjima, tropskim rajevima, čudima koja nas čekaju iza ćoška, vozovima, vremeplovu i kosmičkoj travarici, kombinovanju tri ljubavi: prema putovanju, pisanju i kuvanju govoriće autor sa svojim saputnicima.

Knjiga ''Kako sam postao putnik i prestao da budem turista'' je zbirka od 20 neobičnih putopisa, praćenih sa 20 kulinarskih razglednica sa originalnim receptima za jela koja će vas momentalno odvesti na neki udeljeni kutak planete. Autor ne ispisuje klasične putopise jer ne ide utabanim stazama nego čitaoca upućuje i u usputne avanture nevaljalog dečaka uvodeći ga znalački, posvećenički u tajne svekolikog hedonizma – dokoličarskog, gastronomskog, druželjubivog, onog koji ne podnosi opšta mesta i usputne gnjavatore, a visoko vrednuje ekskluzivnost manje poznatog, situacija i ličnosti koja se ređe sreću i doživljavaju.

Knjigu ćete moći da kupite na promociji po povlašćenoj ceni.

chevron-downmenu-circlecross-circle