ПРОГРАМ

Promocija knjige "Sazrevanje" Isidora Trifunović

Telo opaža putem čula najrazličitije informacije. Mnogih opaženih “frekvencija” ili opažaja nismo ni svesni. Postajemo ih svesni tek kada prepoznamo nelagodu. Pokušala sam da približim kako biti u balansu u moru opaženih informacija. Nemir izaziva samo ono što nam je nepoznato. Suština je u upoznavanju sa samim procesom opažanja koji neprekidno traje. Opažanje nema nikakav uslov niti ga odredjuje AKO – ONDA, princip po kojem um funkcioniše. Kako pomiriti uslovno I bezuslovno? Izlaskom iz uslovljenog znanja, odnosno neznanje. Knjiga Sazrevanje podstiče na unutrašnje preispitivanje. Ona ne daje recept ili pravilo koje predstavlja zaključak. Zapravo, otkrivanje I sazrevanje je unutrašnji process pojedinca koji svako za sebe mora “odraditi”.

Isidora Trifunović rođena je u Beogradu 3.2.1972. godine. Završila je I beogradsku gimnaziju, potpom diplomirala na fakultetu FON.

1995. godine je stekla zvanje dipl. ing organizacije informacionih sistema. Kako kaže, još na fakultetu je algoritme posmatrala kao pokušaj razresavanja uslovljenih sistema zbog postojanja IF –THEN petlje. Prepoznavala je da savršen sistem ne postoji, I vuklo je istraživanje opšte komponente koja čini koheziju bilo kog sistema...

chevron-downmenu-circlecross-circle