Starogradska muzika - Vojislav Koki Đukić

U nastavku ciklusa koncerata Starogradska muzika na kojima prva liga domaće singer-songrajterske scene izvode svoj repertoar ali nas iznenade i po jednom obradom, njima omiljene stare gradske pesme. Sve je započeto pre desetak dana fantastičnim svirkama beogradskih heroja amerikane On Tour i Dukat Stray Dogg.

U petak 7. decembra u UK Stari grad (aka Parobrod) nastupa jedan od osnivača legendarne grupe "S vremena na vreme", naš dorćolac Vojislav Koki Đukić. Koncertom ovog pionira akustičarske scene Beograda povezujemo decenijsku tradiciju tog muzičkog žanra.

Koki kaže: "Program je baziran na autorskim pesmama, šansoni i starogradskoj inspiraciji. Sviraću sa Zoranom Brankovićem i Miomirom Đukićem. Na programu su dela Dedića, Brasansa, Đukića, Ninkovića, Biničkog. Kažu da je to što ja radim "...specifičan i autentičan muzičko-scenski koncept programa koji je svojevrsna kombinacija muzike i govorno-poetskog sadržaja "

Koncerte višekanalno snima Prvi program Radio Beograda, a snimci će biti emitovani u okviru emisije Pop karusel autorke Katarine Epštajn.

Ulaz je besplatan, samo dodjite na vreme da zauzmete svoje mesto u UK Stari grad (dnbz Parobrod) (dnbz - da ne bude zabune)

 

 

chevron-downmenu-circlecross-circle