Studijski koncert - Bojana Vunturišević

Parobrod je jedna od značajnijih referentnih tačaka savremene pop kulture u Beogradu. Polivalentni community hab sa bioskopom, džez klubom i kamernim koncertnim prostorom  - klavir hol Arsena Dedića u spomen na najvećeg regionalnog kantautora.

Baš tu, Parobrod je prethodnih godina u dve edicije  kroz 13 studijskih koncerata za po 100 gledalaca, pa sve do danas producirao dva izdanja:  Unplugged CD i vinil „Pijanisti pop jazz klasici“ LP kao svojevrsnu nacionalnu fonogramsku kulturnu baštinu...

Nastavljamo sa trećom edicijom „Ženski pop i džez vokali – u klavir holu Arsena Dedića“, 14. Decembra studijskim session koncertom Bojane Vunturišević sa prijateljima i saradnicima kao uvertirom za 2018. i potom još pet minimum sličnih događaja, imenima koja su cross over od alternative preko mainstream-a do džeza.

Ceo projekat će do kraja naredne godine, u saradnji sa izdavačkom kućom Multimedia music, biti pretočen u antologijski izbor – novu long play ploču kao reminiscenciju na pop kulture bolje prošlosti, reafirmiraciju savremenog trenutka i reintegraciju zajedničkog kulturnog prostora.

Bojana Vunturišević je eks pevačica eks grupe „Svi na pod“, ali i najveće ovogodišnje audio iznenađenje i plezir sa solo projektom „Daljine“. To je žanrovski iskorak ili povratak autentičnom elektro pop-u, back to future iz dvehiljadedesetih u osamdesete i nazad.  Njen melanholični zavodljiv glas i „bitter sweat“ zvuk,  kako su ga recenzenti okarakterisali, načinili su lid singl „Daljine“, kao i „Kese etikete“ hitovima godine, napunili netom održani koncert u KC Gradu i preporučili da se sa Bojanom kao pop pevačicom godine, počne projekat i svečano završi 2017.

Cena karte 400din.

Prodaja  karata od ponedeljka 27. novembra u UK Parobrod, više informacija na 011/ 414-21-63

chevron-downmenu-circlecross-circle