Studijski koncert - Lady Jelena Petošević

Parobrod novu 2018. godinu i svoju osmu sezonu rada i postojanja, istovremeno i počinje i nastavlja trećom koncertnom edicijom „Ženski pop i džez vokali – u klavir holu Arsena Dedića“, 25. januara - 20.30h, studijskim session koncertom Lady Jelene Petošević sa prijateljima i saradnicima.

To je nastavak prethodnog koncerta Bojane Vunturišević i očekivanih još četri slična događaja, sa imenima koja su cross over od alternative preko mainstream-a do džeza. Ceo projekat će do kraja naredne godine, u saradnji sa izdavačkom kućom Multimedia music, biti pretočen u antologijski izbor – novu long play ploču kao reminiscenciju na pop kulturu bolje prošlosti, reafirmiraciju savremenog trenutka i reintegraciju zajedničkog kulturnog prostora.

Lady Jelena Petošević, je (uz Anu Ćurčin) najzapaženija ženska kantautorska pojava nove muzičke scene nastala u poslednjoj deceniji, epohi koju su u urbanoj kulturi, obeležili mikro formati i koncertni clubbing prostori od KC Grada do festivala 9. Intirigantna i duhovita, Jelena Petošević, ne samo ženskim senzibilitetom akustičnog gitariste, već i po profesionalnoj vokaciji strip grafičke animacije, najautentičniji je reprezent domaće Indy scene kroz omiljene, njene You tube hitove „Nikola“ ili „Slatka mala“ i jednako je „live“ voljena od Beograda do Zagreba.

Nakon jednog dela života u Holandiji i nesuđenog i neodržanog poslednjeg koncerta u Rexu, posle sto godina, uživo, unplugged nastupa pred prestoničkom, publikom u Parobrodu...

https://www.youtube.com/watch?v=WELRq97xPbQ

https://www.youtube.com/watch?v=Fn-NSMrUIIQ

Cena karte 400din. Prodaja  karata od srede 10. januara u UK Parobrod, više informacija na 011/ 414-21-63

chevron-downmenu-circlecross-circle