Talent selection junior

Ako te interesuje vizuelna umetnost i želiš da se profesionalno baviš nekom od umetničkih disciplina i otkriješ koji je tvoj najveći talenat, a želela-o bi da od svoje umetnosti u budućnosti živiš, osmisliš svoj dizajnirani proizvod ili preduzetničku ideju, koju ćeš moći da razvijaš u vršnjačkom timu, kroz stvaralački proces, i da saznaš koji je umetnički profil najbliži tvom senzibilitetu, onda je program Talent Selection, pravi izbor za tebe!

Uz stručnu podršku mentora i karijernih savetnika, informiši se i prepoznaj svoja autentična profesionalna interesovanja! U tom procesu, upoznaćeš sebi slične i biti u prilici da u timu ostvariš svoj pun stvaralački potencijal! Upoznaj principe socijalnog preduzetništva za mlade i stvori ambijent za realizaciju svojih kreativnih ideja, što će te pripremi se za tržište rada u domenu kreativnih industrija u budućnosti.

Pored mentora programa i voditelja interdisciplinarnih radinica, mr likovnih umetnosti Gabriele Vasić, u projektu učestvuju Nacionalna služba za zapošljavanje i Unija srednjoškolaca Srbije, koje su partneri u realizaciji projekta, a svojim kapacitetima doprinose realizaciji programa, u izradi intervjua i anketa za karijerno savetovanje, informisanju mladih i realizaciji predavanja.

Program je namenjen učenicima završnih godina srednjih umetničkih škola koji se spremaju za umetničke škole i fakultete za umetničke odseke: modni dizajn, tekstil, enterijer, arhitektura, keramika, vajarstvo, slikarstvo, grafički dizajn, animacija, ilustracija, fotografija …

Način prijave:

Prijava treba da sadrži podatke: Ime, prezime, godište, škola, smer, kontakt telefon kandidata. Kandidati prilažu 10 svojih radova u jpg formatu – crteže, slike, skulpture, dizajnerska rešenja, ilustracije, grafički, modni ili produkt dizajn, rešenja za nameštaj i enterijer, fotografije. Sve prijave poslati na e-mail umetnicki.trening@gmail.com, do 20. decembra 2016.

 

chevron-downmenu-circlecross-circle