ПРОГРАМ

The Witcher

УК Пароброд у сарадњи са "Причајмо о томе" 17. јуна, у 19ч, организује трећу по реду трибину: "The Witcher" у оквиру циклуса трибина: Психотерапија из другог угла

Овог пута се бавимо приказом књиге, серије и видео игре ""The Witcher".

Нисмо случајно изабрали тему у којој је на почетку најјачи лик мушкарац који има тему оца (свог и он као отац), забрану на емоције, идентитет заштитника без права на своје потребе већ само створен да служи заштити других, кроз књиге и серију постаје окружен са две најмоћније жене.

Кроз њихову динамику разумевамо како у нашем животу недостајање и незадовољавање потреба попут: пажње, љубави, бриге, сигурности, подршке, заштите и усмеравања утичу на развој сопствене личности али на наше односе са другима, доживљај живота и сопствене вредности.

Говорићемо више о мушком архетипу, мушкој снази, али и бесу, улози оца и улогама мушких фигура, уз осврт на патријархат и феминизам, какве везе и појавне облике они имају у серијама уз које данашње генерације одрастају.

Гост трибине: Милан Радовановић, Саветовалиште Ентера

Модераторка предавања: Бојана Обрадовић

Трибина је психоедукативног типа, интерективна и добродошли сте да делите своја запажања, размишљања, утиске, дилеме и постављате питања.

Улаз је слободан.

chevron-downmenu-circlecross-circle